Sexleksaker från filmens värld

TV

Några sexleksaker har lyckats slita sig från sovrummet och ut på den stora skärmen i biosalongen och hemma på TV-apparaterna. Deras framträdanden har resulterat i allt från skratt till pinsamheter och att modellerna sålts ut hos försäljare runt om i världen. Läs mer om sexleksakernas film- och seriedebuter här!

Samantha’s Magic Wand

Serien Sex and the City är känd för att ha frigjort kvinnor och synen på kvinnors sexualitet under 90-talet och början på 2000-talet. En av karaktärerna vars sexdrift var starkare än de andras var såklart Samanthas. Samantha pratade öppet om sex och hade fler partners än man kan räkna till på två händer. I ett avsnitt hade Samantha en Magic Wand som hon gick in i en butik för att byta. Mannen i butiken säger att de inte säljer några vibratorer och att det hon håller i handen är en “neck massager”. Oavsett om du vill massera din nacke eller massera andra delar av din kropp så är en Magic Wand den ultimata vibratorn. Du kommer aldrig att ångra att du skaffat en Magic Wand. De är otroligt kraftfulla och kan ge dig njutning som du bara kunnat drömma om förut.

Charlotte’s Rabbit

Vi stannar i Sex and the Citys värld en stund till. Vem kan glömma det ikoniska avsnittet av Sex and the City där Charlotte får en rabbitvibrator som hon blir beroende av? Det slutar med att hennes vänner får lov att åka till hennes lägenhet och slita den ur händerna på henne. Det låter inte så dumt va? Det här avsnittet gjorde så att kvinnor blev helt galna och gjorde allt för att lägga händerna på sin helt egna rabbit. En Rabbit är alltså som en dildo och en vibrator i ett. Du kan köpa en rabbit som har två olika motorer. En som styr dildon så att du kan få de slags vibrationer och stimulationer du önskar samtidigt som motorn som styr den lilla kaninliknande klitorisvibratorn kan få sitt helt egna tempo. Den klassiska rabbiten är såklart rosa och har pärlor i skaftet som får dildon att vrida på sig inuti dig.

The ugly truth about vibrating panties

I filmen The Ugly Truth med Gerard Butler och Katherine Heigl finns en scen som får magmusklerna att krampa av skratt. De två karaktärerna får en dålig start och tycker inte riktigt om varandra. Han väljer senare i filmen att skicka ett par vibrerande trosor till Katherines karaktär. Hon tar på dem under en middag och lyckas tappa bort fjärrkontrollen som hamnar i händerna på ett barn vid ett annat bord. Tårarna sprutar av skratt och många kvinnor undrade nog efter den här filmen hur det skulle vara att använda ett par vibrerande trosor. Precis som i filmen så passar de perfekt för att använda i det offentliga. Sätt på dig trosorna och ge fjärrkontrollen till din pojkvän och låt honom bestämma när du ska njuta och hur mycket du ska njuta. Se fram emot många spännande förspel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *